Upload.ee    Sõnastik    Otsi    Liikmete nimekiri Registreeri    Logi sisse
2012: Nibiru põhjustatud hiigelkatastroofid?
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Koffer.ee foorum -> Meelelahutus -> Üldine jutt -> Fantasy/Sci-Fi
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
okastraat

Do not question authority
Moderaator

Teemasid: 58
Vanus: 20
Mees
Reputatsioon: 87
Postitus Teema:
Vasta viitega

Oh seda irooniat.

"The Super Large Hadron Collider (SLHC) is a proposed upgrade to the Large Hadron Collider to be made around 2012."

:eat:
Laup Sept 27, 2008 22:44
okastraat on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Chiit:@

Jou,

Teemasid: 27
Vanus: 16
Mees
Reputatsioon: 96.8
Postitus Teema:
Vasta viitega

okastraat kirjutas:
Oh seda irooniat.

"The Super Large Hadron Collider (SLHC) is a proposed upgrade to the Large Hadron Collider to be made around 2012."

:eat:

Mhm.. seda olen ise ka kuulnud..
Kui uudistes räägiti sellest tol päeval kui see masin tööle pandi..
Ütles üks teadlane.. ,et lähim vastus ,kas oli mõtekas seda ehitist teha on 4 aasta pärast.
2012 :idea:
Esm Okt 06, 2008 15:03
Chiit:@ on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Vants

Teemasid: 18
Vanus: 17
Mees
Reputatsioon: 171.7
Postitus Teema:
Vasta viitega

Maailmalõpp tuleb siis kui ta tuleb, ega ta tulemata jää.
Esm Okt 06, 2008 15:26
Vants on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
thanQ

Teemasid: 36
Vanus: 18
Mees
Reputatsioon: 72.8
Postitus Teema:
Vasta viitega

no taevasse vaadates ei näe ma küll seal mingit planeet X-i või on veel liiga vara vaadata?
Püh Märts 22, 2009 21:26
thanQ on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Sage

Teemasid: 12
Vanus: 17
Mees
Reputatsioon: 87.8
Postitus Teema:
Vasta viitega

Liiga vara on alles 15 mai pidi seda näha olema.
Püh Märts 22, 2009 21:32
Sage on hetkel online Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Room 101

Teemasid: 1
Täpsustamata
Reputatsioon: 66.3
Postitus Teema:
Vasta viitega

Ma ei saanud täpselt nüüd aru kas tollel planeedil pidid siis rohelised mehikesed elama või mitte? Osade jutu järgi jääb küll selline mulje, et varsti sõidavad tulnukad oma planeediga meile külla. Põnev.
Reede Märts 27, 2009 0:09
Room 101 on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
ake.

Teemasid: 2
Vanus: 15
Naine
Reputatsioon: 67.5
Postitus Teema:
Vasta viitega

võtad jõulud vastu koos tulnukatega. :!:
Reede Märts 27, 2009 17:06
ake. on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Külasta kasutaja veebilehte
thanQ

Teemasid: 36
Mees
Reputatsioon: 72.8
Postitus Teema:
Vasta viitega

Room 101 kirjutas:
Ma ei saanud täpselt nüüd aru kas tollel planeedil pidid siis rohelised mehikesed elama või mitte? Osade jutu järgi jääb küll selline mulje, et varsti sõidavad tulnukad oma planeediga meile külla. Põnev.

pidid küll vist olema, keegi kirjutas kuskil teema keskel, et nad pidid seda planeeti rünnaku eesmärgil kasutama :D:D

aa, kas see mitteametliku nimega planeet Nibiru on ikka meie päikesesüsteemis vms? (sry ei tea neid kosmilisi termineid väga hästi)
Reede Märts 27, 2009 18:56
thanQ on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
-troost-

| Yo'! |

Teemasid: 7
Täpsustamata
Reputatsioon: 71.9
Postitus Teema:
Vasta viitega

see suht jama video, neid mis ma näind olen on poole paremad sellest 2012 olnud. ei viitsi üles otsida
Teis Märts 31, 2009 20:55
-troost- on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Orkuti profiil: -tõNn-
xDisain

Teemasid: 20
Täpsustamata
Reputatsioon: 106
Postitus Teema:
Vasta viitega

Inimestel on ikka väga igav. Keegi hakkab levitama juttu ning siis kohe kõik usuvad asja?
Minu meelest räägiti sellest asjast isegi "Pealtnägijas" mingi aeg, juhtusin poole kõrvaga kuulma ning viimane lause oli selline, et sellist planeeti vms asja ei eksisteeri.

On sellest asjast pilte või midagi ka või ainult teooriad?
Teis Märts 31, 2009 22:00
xDisain on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Sinipull

Smarter than the sum of its parts

Teemasid: 128
Vanus: 22
Mees
Reputatsioon: 219.7
Postitus Teema:
Vasta viitega

xDisain kirjutas:

On sellest asjast pilte või midagi ka või ainult teooriad?

ainult teooriad.

Teis Märts 31, 2009 22:33
Sinipull on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Quality

hinga

Teemasid: 14
Mees
Reputatsioon: 175.8
Postitus Teema:
Vasta viitega

native kirjutas:
Tsiteerin::

Otsustasin enne videod ära vaadata kui suu lahti teen, nüüd siis minu arvamus. Ausalt öeldes... kui sa mulle sellest teooriast näost näkku rääkisid ja ütlesid et usud sellesse, siis oli mul isegi natuke austust selle teooria kohta, aga peale nende videode vaatamist on see kõik kadunud.

Video autor väidab alguses, et see pole mõeldud hirmutamiseks ning põhineb teaduslikel faktidel... ja siis hakkab mingit juudimütoloogiat tulnukarassidest tsiteerima. Esimene osa oli üldse mõttetu: UFO-d ei puutu asjasse ja on üldse muu teema ning vanade tsivilisatsioonide kirjutiste põhjal tuleviku ennustada on retarded. "2+0+0+7=9. Ühe vulkaani peal on kirjas: "9-ndal tuleb draakon." Seega maailmalõpp on tulemas!" :roll:

Teine video - puhtalt lollikeste hirmutamine ning mitte ühtegi teaduslikku fakti. Autor ähvardab hiidlainete ning suurte maavärinatega. Väike uudis talle: maavärinaid põhjustab laamade ehk tektooniliste plaatide liikumine. Tektooniline liikumine toimub maa vedela sisemuse ning vahevöö tõttu, välistegurid nagu kliima ei mängi mingit rolli. Maa kliima võib olla selline nagu praegu, võib olla jääaeg, või võib valitseda täielik kaos: maavärinad jäävad ikka samasugusteks. Ei pea olema mõni geograaf et sellisele järeldusele jõuda. Ka tuntud filmide nagu "Päev pärast homset" ja "Terminaator 2" klippide ning ülidramaatilise muusika kasutamine ei muuda videot kohe kuidagi usaldusväärsemaks, pigem vastupidi. ^^ Lõpetuseks tsiteerib veel korra Piiblit ning spekuleerib III maailmasõda, heh.

Kolmandas osas jõuti "teaduslike faktide" juurde. Ah et avastati 1983? Tänasega võrreldes oli tollal astronoomia lapsekingades. Kui oht oleks püsiv olnud, oleks "Nibiru" (mis pole selle väidetava taevakeha ametlik nimigi) kohta kindlasti ka hiljem informatsiooni tulnud. Siis näitab pilti Nibirust, jättes mainimata et tegemist on kunstiga, mitte tegeliku fotoga. Hiljem väidab, et Nibiru pärast on Kuul ning teistel Päikesesüsteemi planeetidel kraatrid, mis ei pea ka paika. Järgmine väide on veel absurdsem: Nibiru põhjustas Atlantise huku ning Piibli veeuputuse. C'mon. Varsti ütlevad veel, et Estonia läks Nibiru pärast põhja. "The Homeworld is much like Earth and is where the Annunaki "Giants or Gods of Old" live. Nibiru is largely uninhabitable and acts more as a battlestation." See on rohkem fantaasia kui teadus.
Kui tekstist õigesti aru sain, siis tema teooria kohaselt jõuab täht, mille ümber Nibiru tiirleb, Päikesele lähemale ja seega jõuab Nibiru oma orbiidi ühes punktis Päikesesüsteemi? Ma küll pole astronoom, aga olen suht kindel, et tähed on üksteisest nii kaugel, et sellist asja ei ole, et nii suur planeet läheks võõrale tähele nii lähedale. Tegelikult, vaadates uuesti videos mainitud numbreid, pole ma suht kindel, vaid kindel:

Ta väidab, et see täht jõuab Päikesest 60-70 AÜ kaugusele (üks astronoomiline ühik on kaugus Maa ja Päikese vahel, 150 miljonit kilomeetrit)
Maale lähimad tähed on enam 4,37 valgusaasta kaugusel. (üks valgusaasta on vahemaa, mille valgus läbib aastaga, 9 triljonit kilomeetrit)
4.37 valgusaastat on 277 600 astronoomilist ühikut (277 600 on natuke rohkem kui 60-70, ma ütleks).
Kui te kasvõi natuke süvenesite, siis mõistate, et teise tähe jõudmine Päikesele nii lähedale aastaks 2012 on absurdne.

Absurdne on ka väide, et Nibiru on lõunapooluselt palja silmaga näha. Sellisel juhul oleks ta juba meie Päikesesüsteemi sees, mis ei jääks kindlasti ka laiema tähelepanuta. Siis hakkab süüdistama NASA-t ja muid võimusid salatsemises, ja ütleb et tema ülesanne on tõde rahvale viia. Ma pigem usun NASA-t kui teda. "Vatikan on valmis" lol.

Ütlen veel, et asi pole üldse isiklik. Uskuda, et 2012 saabub mõni taevakeha, millel on negatiivsed mõjud Maale, on täiesti normaalne ning igati võimalik stsenaarium. Aga sa valisid natuke kehvad videod, et meile seda teooriat tutvustada. Seal oli ikka selliseid absurdsusi, et need videod väärivad kõva tümitamist. Kurb on, et YouTube'is ja mujal mõned inimesed usuvad seal esitatud "fakte." Videode autor on üks naiivne, paranoiline ning elava ettekujutusega isik, kes ei tohiks oma väärasid arusaami teistele inimestele avaldada.

Ma jäin pigem seda uskuma, aga noh... ei või iial teada.
Teis Märts 31, 2009 22:42
Quality on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Orkuti profiil: http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=14575931963148350180&rl=t
GertEST

Kodanik

Teemasid: 0
Vanus: 19
Mees
Reputatsioon: 56.2
Postitus Teema:
Vasta viitega

Soovitan inimestel seda mitte tõsiselt võtta,no mõelge oma peaga,et kui see "Nibiru" on maast kolme aasta kaugusel ei peaks seda juba öötaevas näha olema?
Laup Mai 30, 2009 0:30
GertEST on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Orkuti profiil: http://www.orkut.com/Main#Home.aspx
Bpuhnja

^Siim
Filmi-moderaator

Teemasid: 108
Mees
Reputatsioon: 264.9
Postitus Teema:
Vasta viitega

Reede Juun 19, 2009 13:38
Bpuhnja on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Chiit:@

Jou,

Teemasid: 27
Mees
Reputatsioon: 96.8
Postitus Teema:
Vasta viitega

Põnev film, aga muideks miks nibirut seal filmis polnud Segaduses Ega päikese torme. Ma nägin ainult mingeid "maavärinaid" ja värke ning õhust lendasid komeedid alla.

Aga jah, Eesti keele õpetaja ütles:
Ühes ulmeromaanis kirjutas 1 kirjanik (see oli suht vana romaan) telefonidest ,kust sa nägid rääkides teise inimese nägu. Masinad millega sa said saata teisele inimesele kirju ,ilma ,et kiri oleks välja just tulnud. Toolid millega sa said sõita ilma ennast liigutades, tõugates.
Ja nüüd tuletan meelde ,mis on meil kõik juba olemas?
ning õpetaja ütles veel:
Kui jube on mõelda ,kui need ulmefilmid kõik täide lähvad ja juhtubki nii?
Kuigi ma eriti ei usu neid asju..

Laup Juun 20, 2009 18:09
Chiit:@ on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kristjan*

jet
Super-moderaator

Teemasid: 98
Mees
Reputatsioon: 208.7
Postitus Teema:
Vasta viitega

(Head) ulmekirjanikud võivadki sageli kirjutada asjadest, mis leiutatakse alles tulevikus jne. Näiteks võib tuua kasvõi Jules Verne.
Laup Juun 20, 2009 18:17
Kristjan* on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tarno222

Mees
Reputatsioon: 49.7
Postitus Teema:
Vasta viitega

Xerxes kirjutas:
Eragon kirjutas:
Ma tahaks, et inimesed surevad mingi meteoriidi kokkupõrke tagajärjel. Sest kõrbeda surnuks, kui Päike paisub, ei ole mõnus.
Maailma lõpu varjandid:
1) Word War III
2) Nibiru
3) Mingi meteoriit tuleb ja teeb...
4) Päike paisub ja muutub kuumemaks.
5) Kuu kukub meile sisse.
Tuleb oodata ja vaadata milline kõige kiirem varjant on...

Bluebull114 kirjutas:
deepx kirjutas:
ja tegelt mis mõtet on edasi elada kui miljardi aasta pärast sureb päike välja??
Ei ole siis või?

Enda elu peab täiega elama, teistest on ükskõik.
Päike kustub TÄIELIKULT peaaegu 10 miljardi aasta pärast. Siis kui ta on Must Kääbus.
Päikese elu: Päike (tava) - Punane Hiid - Valge Kääbus - Must Kääbus - Tühjus.
esiteks. kas sa tõesti arvad, et MILJARDITE aastate pärast on inimesed kui sellised, nagu me neid praegu teame, üldse olemas..? okei, oletame, et on.
kas sa arvad, et MILJARDITE aastate pärast on tehnika sama kiviaegne, kui praegu? kas sa arvad, et inimesed (või siis inimeste "järeltulijad") pole MILJARDITE aastate pärast koloniseerinud teisi planeete? inimrass on ju vaid 200 000 aastat vana. vaata kui kaugele on inimrass arenenud nii väikese aja jooksul. ja sina arvad, et inimesed istuvad miljardite aastate pärast ikka mingites telliskivihoonetes, oodates aega, kuni "päike kõrvetab nad ära". no ausõna, kui vana sa oled? päikese muutumine punaseks hiiuks ei tee inimrassile mitte midagi halba, kui me siis kah veel eksisteerime.

sinu geniaalsetes maailmalõputeooriatest on kõige reaalsem ehk tuumasõda (ma loodan, et sa mõtlesid seda WW3 all). meteoriit on vägagi võimalik, kuid tuleb loota, et meie "õnn" jätkub. nibiru ja kõik sellega kaasnev on lihtsalt kellegi vaimusünnitis, päikesest me juba rääkisime, ja see, et "kuu kukub sisse" võtab mind lihtsalt sõnatuks.

sa oled mingist treilerist pärit vms..?

olen nõus selle mõttega
ja kui päike plahvataks siis oleks elleks ajaks juba uus jääaeg (vb ära ollnud võib olla kestmas). Meie külmume ära, päike soendab üles, tulnukad (keda olemas pol) äratavad ellu (kui neid ole siis tekivad teised sellised olendid kes meid ellu äratavad. See lugu on sama mis jumalaga, mõned usuvad ja mõned mitte

Teis Juul 07, 2009 17:28
tarno222 on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
m0rt3nZz

(>|<)

Teemasid: 30
Vanus: 14
Mees
Reputatsioon: 114
Postitus Teema:
Vasta viitega

1. Mis asi see Nibiriu on?
2. Mul jääb 6 päeva puudu enne mu sünnipäevani! :cry:
3. Kui see vastaks tõele(mida ma väga kahtlen), siis miks ma ei näe inimesi tegutsemas? Võiks ju lasta teha raketid, hapnik peale ja lähme kuule või marsile elama, nagu ka kunagi öeldi, et see võimalik!

Aga näed seda ei tehta, kuna ei olda kindlad. Niiet inimesed elavadki oma elu peaaegu teadmatuses. Mingid asjad saavad inimesed teada mis mingite katastroofide kõrval on väga mõttetud detailid.

Ja üldsegi Jumalat pole olemas. Kõik need usu asjad on Copy-Paste. Vaata ZeitGeist-i ja saad teada isegi. Kõik asjad saad teada!
Teis Juul 07, 2009 18:36
m0rt3nZz on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Külasta kasutaja veebilehte Orkuti profiil: http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?rl=ls&uid=5918336255281134603
tarno222

Mees
Reputatsioon: 49.7
Postitus Teema:
Vasta viitega

nibiru on tulnukate (kes nad ka poleks) planeet
rakettid nii kiiresti valmis ei saaks ja kui saaksi läheksid esimesena vene või usa-lased kui nad just lahked pole
kas ma ütlesin, et jumal(ad) on olemas

Teis Juul 07, 2009 18:42
tarno222 on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
m0rt3nZz

(>|<)

Teemasid: 30
Vanus: 14
Mees
Reputatsioon: 114
Postitus Teema:
Vasta viitega

tarno222 kirjutas:
nibiru on tulnukate (kes nad ka poleks) planeet
rakettid nii kiiresti valmis ei saaks ja kui saaksi läheksid esimesena vene või usa-lased kui nad just lahked pole
kas ma ütlesin, et jumal(ad) on olemas

Miks sa arvad, et ma üldse sinust rääkisin?

Ja mis selle Nibriu"Tulnukate Planeet"ga siis on? Et kõik kardavad? Nemad korraldavad neid päiksetorme, maavärinaid, üleujutusi jne?
Teis Juul 07, 2009 18:49
m0rt3nZz on offline Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Külasta kasutaja veebilehte Orkuti profiil: http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?rl=ls&uid=5918336255281134603
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Koffer.ee foorum -> Meelelahutus -> Üldine jutt -> Fantasy/Sci-Fi Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Järgmine
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 12

Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes
Sa ei saa selles foorumis faile lisada
Sa saad selles foorumis faile alla laadida
Googlepage: GooglePullerPage