|
|
| Autor |
Teade |
boohoo

Wibbly Wobbely, Timey Wimey... Stuff
Teemasid: 45
|
 |
Teema: |
|
|
|
|
m0rt3nZz, ma soovitan sul eelmistelt lehtedelt natuke lugeda, siis saad aru mis värk on
|
|
 |
Egert.
Teemasid: 76
Vanus: 19
|
 |
|
|
|
|
| tarno222 kirjutas: | nibiru on tulnukate (kes nad ka poleks) planeet
rakettid nii kiiresti valmis ei saaks ja kui saaksi läheksid esimesena vene või usa-lased kui nad just lahked pole
kas ma ütlesin, et jumal(ad) on olemas |
| m0rt3nZz kirjutas: |
3. Kui see vastaks tõele(mida ma väga kahtlen), siis miks ma ei näe inimesi tegutsemas? Võiks ju lasta teha raketid, hapnik peale ja lähme kuule või marsile elama, nagu ka kunagi öeldi, et see võimalik! |
ülisuur irw.
|
|
|
|
 |
kitten

Väike Printsess

Teemasid: 8
|
 |
|
|
|
|
No see maailmalõpp on mu noore elu jooksul juba mitmeid kordi tulnud - ega ei ole küll mingit usku ka sellesse!
_________________ Iga võimsa mehe taga on veelgi võimsam naine.
|
|
|
|
 |
Striker

Dubstep
Teemasid: 29
Vanus: 19
|
 |
|
|
|
|
| m0rt3nZz kirjutas: |
3. Kui see vastaks tõele(mida ma väga kahtlen), siis miks ma ei näe inimesi tegutsemas? Võiks ju lasta teha raketid, hapnik peale ja lähme kuule või marsile elama, nagu ka kunagi öeldi, et see võimalik! |
ülisuur irw. [/quote]
Ega see päris hapnik ei olnud nüüd Üks teine gaas, mis annaks võimaluse taimestiku tekkimisele marsil.
|
|
|
|
 |
m0rt3nZz

(>|<)
Teemasid: 30
Vanus: 14
|
 |
|
|
|
|
| Striker kirjutas: | | m0rt3nZz kirjutas: |
ülisuur irw. :lol: |
Ega see päris hapnik ei olnud nüüd :D Üks teine gaas, mis annaks võimaluse taimestiku tekkimisele marsil.[/quote]
Mida sa ajad? Ega's inimesed mingi taimestiku gaasiga kosmoses ole.
|
|
|
|
 |
tarno222
Teemasid: 0
Vanus: 16
|
 |
|
|
|
|
lihtne lahendus: võtame mõlemad gaasid koos ja 1000000000 või siis 1000000000 korda rohkem eelmisest arvust liitreid vett kaasa.
_________________ tint otsas ja olen poes uut ostmas
|
|
|
|
 |
Fate

classic elari

Teemasid: 372
Vanus: 18
|
 |
|
|
|
|
Kuidas sa mahutad 1000000000 liitrit vett raketile? See rakett peab päris võimas olema, sest teadupärast esimene kosmiline kiirus on ~8km/s, mis teeb 29 000km/h kiiruse. Mass ei mängi rolli maalt lahkumises, seega peab lihtsalt panustama sellele kiirusele.
_________________ ˙ʇsauuoʞʞsǝʞ ǝǝ˙ɐʇso ıɹnnʇɐıʌɐןʞ uɐʇso ınʞ 'pɹoʞ ǝuɐɯııʌ uo ǝǝs
|
|
|
|
 |
m0rt3nZz

(>|<)
|
 |
|
|
|
|
| Aga kui on maailma lõpp, siis peaks see ju läbi kosmose tulema. Niiet pääseda on väga napp võimalus, aga ma ei usu siiski seda maailmalõppu , mina elan ikka oma hea elu ära.
|
|
|
|
 |
miki

BRÄÄZNIK
Teemasid: 110
Vanus: 26
|
|
| Reede Juul 10, 2009 17:07 |
|
|
 |
Eestikana

Paha
Teemasid: 23
Vanus: 15
|
 |
|
|
|
|
Üks tüüp kommenteeris täpselt minu arvamust :
ah need maailmalõpud hakkavad ära tüütama. Miks peaks maiade maailmalõpu sümbol üldse Suurbritannias villapõllule tekkima..mõni farmer on jälle öösel purjus peaga oma vikatiga keset põldu käinud päkkapikke taga ajamas
|
|
| Reede Juul 10, 2009 17:12 |
|
|
 |
m0rt3nZz

(>|<)
|
 |
|
|
|
|
| Eestikana kirjutas: | Üks tüüp kommenteeris täpselt minu arvamust :D :
ah need maailmalõpud hakkavad ära tüütama. Miks peaks maiade maailmalõpu sümbol üldse Suurbritannias villapõllule tekkima..mõni farmer on jälle öösel purjus peaga oma vikatiga keset põldu käinud päkkapikke taga ajamas |
:D . Arvata on!
|
|
| Reede Juul 10, 2009 17:47 |
|
|
 |
inimene

Inimene
Teemasid: 6
|
 |
|
|
|
|
Elu maal võib kutu olla, aga kuskil lihtsalt peab veel eluvorme olema, pealegi, universum ei saagi lõppu, ta lihtsalt jääb suurenema, kuni kõik tähed on üksteisest väääga kaugel ja planeete ei eksisteeri enam tähtede ümber.
_________________ Vintage v100 + 200kroonine hinna 5W võim = uskumatult hea ja huvitav sound
|
|
|
|
 |
m0rt3nZz

(>|<)
|
 |
|
|
|
|
| hmm. Miks siis mulle on öeldud, et mis sünnib see sureb. Iseenesest asjalik jutt, aga ma ei usu seda, et universium on lõputu. Kuidas ta muidu tekkinud oleks, kui ta ei saaks lahkuda?
|
|
|
|
 |
dRez

Kuivik :(
Teemasid: 50
Vanus: 21
|
 |
|
|
|
|
Universium on ole ja on lõputu
Üks hetk ta jõuab sellisesse punkti, et ta hävineb ja algab uuesti. (Üks teooriatest)
|
|
 |
Reket

Teemasid: 3
Vanus: 17
|
 |
|
|
|
|
Täpselt, kõik hakkab otsast. Sureb-sünnib. Biibli järgi oli ka mingi uputus vä, Noa laev ja puha kus evakueeriti igast loomaliigist paar ja siis maakera täitus veega:D
Mis nüüd siis on teistsugune replay :shock:
|
|
|
|
 |
m0rt3nZz

(>|<)
|
 |
|
|
|
|
Aga mis siis terve elulugu hakkab otsast peale? hmm. Ei tea kas igal planeedil on oma lõpuaasta pandud! Oijahh tahaks sündida teises galaktikas. Mis elu seal on.
Ma ei teadnuki, et meie galaktika näeb välja nagu ära kõrbenud praemuna.
|
|
|
|
 |
Aviator1
Teemasid: 5
|
 |
|
|
|
|
Inimesed on sellest üldse valesti aru saanud.
See mis pealtnägijas oli see Nibiru jama oli puhas möga jobu venna suust...
Kuid aasta 2012 on viimastel aegadel suureks kõneaineks nii meedias kui ka üldse ini9meste vahel..
Sest mis seal salata, selleni on jäänud vaid 3 aastat ja see pole pikk aeg.
Nostardamus, kes ennustas, et kaksiktornid langevad(c.mon kui kaua aega tagasi ta elas).
Ennustas, et aastal 2012 langeb maale komeet, mis suurema osa elust hävitab.
Ja ennustusi on palju, palju.
Never before has a date in history been so significant to so many cultures, so many religions, scientists, and governments. A global cataclysm brings an end to the world and tells of the heroic struggle of the survivors.
Ka film tuleb sellest, mis väljastatakse natuke ennem nn maailmalõppu.
http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc
Viimasel ajal on siiski asjad kahtlaseks läinud.
Viimase kahe kuu jooksul on alla kukkunud juba 3 reisilennukit..Mida ka ennustati.
Mitte, et ma pooldan mingeid posijaid, kuid asi lihtsalt pakub huvi.
Trükkige Google, Youtube otsingusse ainult kombinatsioon 2012 ja saate robinal erinevaid fakte jne.
|
|
| Reede Juul 17, 2009 10:23 |
|
|
 |
inimene

Inimene
Teemasid: 6
|
 |
|
|
|
|
| jah, keegi käis lasi murutraktoriga sisse, julm kõmu uudis kah
|
|
| Reede Juul 17, 2009 10:49 |
|
|
 |
Aviator1
Teemasid: 5
|
 |
|
|
|
|
Tuhast tõuses fööniks oli ka hiljuti viljapõllule tekkinud, kuid lõppu või millegi algust sümboliseeriv märk.
«Viimasel ajal on viljaringide kujutised üha müstilisemaks muutunud ning pole teada, milliseks nad kujunevad 2012. aastaks,» lisas asjatundja.
Maapind viljaringides on täiesti kuiv, mis sest kui kõva vihma sadu enne ringi teket oli. Justnagu olekski mingi mikrolainega taevast keevitatud.
Taimevarred on tihti jämedamad kui väljaspool asuvad. Taimed annavad ebatavalist saaki, samuti ka nendest külvatud vili.
Taimedes on toimunud muutused rakutasemel.
Info para-webi-st.
|
|
| Reede Juul 17, 2009 11:05 |
|
|
 |
X3R

polygonmonkey
Teemasid: 31
Vanus: 22
|
 |
|
|
|
|
põmst Y2K shit all over again.
| Tsiteerin:: | | I don't have a firm idea when the next predicted date for TEOTWAWKI will be. Quite a few authors will undoubtedly have prophecy books ready to hit the market by New Years Day on 2013. Some folks just have to keep the population's fear level high. A culture in fear is much easier to control. The new target date will probably be somewhere about 2020 in order to maximize profit. It has to be close enough so that people will fear its imminent arrival, and far enough away so that book sales will have risen, peaked, and dropped to a low value by the time that the date passes. |
Nostradamuse kohta:
| Tsiteerin:: | | Nostradamuse katräänid on raamatusse paigutatud täiesti suvalises ajalises järjekorras, kasutades mitmekordselt šifreeritud isiku- ja kohanimesid ja äärmiselt keerukat ümber- ja kauduütlemist. Aastaarve Nostradamus väldib, ainsa erandina ettekuulutus 1999 saabuma pidavast maailma lõpust. Kogu see teadlikult tekitatud segadus loob Nostradamuse järgijaile piisava kombineerimisoskuse juures hiilgava võimaluse lugeda oma prohveti suvalisest kirjakohast välja ükskõik millist minevikus toimunud sündmust, piirkonda, isikut või olukorda (näiteks on sama katrääni tõlgendatud nii Karl Marxi kui ka Adolf Hitleri kohta käivana). Tuleviku ennustamisel Nostradamusest paraku abi ei ole. |
edit: minuarust võiks kõik teadlased, kes seda jama üles kütavad aastal 2013 oma teaduskraadisest ilma jääda.
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics... Even if you win, you're still retarded.
twitter.com/isthishumour
Viimati muutis seda X3R (Reede Juul 17, 2009 11:16). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Reede Juul 17, 2009 11:08 |
|
|
 |
|
|