|
|
| Autor |
Teade |
Mehu
Lihtsalt Mehka
Teemasid: 3
|
 |
Teema: |
|
|
|
|
| Pilt on töötlematta, ma ise olin seal kohapeal, mingit auru polnud ei kusagil, vb siis tõesti kaamera effekt.
|
|
|
|
 |
MyPlague

Teemasid: 52
Vanus: 18
|
 |
|
|
|
|
| Tegelt ma isegi usun neisse ja arvan , et nad on olemas. KUidas muidu neid poltergeiste selgitada.
|
|
| Reede Veeb 09, 2007 10:49 |
|
|
 |
Sinipull

Smarter than the sum of its parts
Teemasid: 128
Vanus: 22
|
 |
|
|
|
|
| MyPlague kirjutas: | | Tegelt ma isegi usun neisse ja arvan , et nad on olemas. KUidas muidu neid poltergeiste selgitada. | missuguseid poltergeiste?? kuskohas?
_________________ "Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people." -- Eleanor Roosevelt
|
|
| Reede Veeb 09, 2007 13:24 |
|
|
 |
MyPlague

Teemasid: 52
|
 |
|
|
|
|
Poltergeistidest on ju terve hunnik igasuguseid dok. filme.
Vaata ja uuri.
|
|
| Reede Veeb 09, 2007 13:24 |
|
|
 |
Sinipull

Smarter than the sum of its parts
Teemasid: 128
|
 |
|
|
|
|
| MyPlague kirjutas: | Poltergeistidest on ju terve hunnik igasuguseid dok. filme.
Vaata ja uuri. | Vaevalt kyll. Igaljuhul, mm poltergeist, minuarust võiks selliseid olevusi rakendada kuidagi energiatootmises, neil paistab seda energiat kuidagi väga palju olevat ja sööma nad ka vist ei pea?
_________________ "Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people." -- Eleanor Roosevelt
|
|
| Reede Veeb 09, 2007 13:27 |
|
|
 |
wolfer5000
Teemasid: 0
|
 |
|
|
|
|
mina usun kummitustesse
|
|
|
|
 |
raiko012

It's been a long time.
Teemasid: 16
Vanus: 17
|
|
|
|
 |
MadTricks

classic
Teemasid: 255
|
|
|
|
 |
shallla
Teemasid: 0
|
|
|
|
 |
matthiewcorner
Teemasid: 6
|
 |
|
|
|
|
ise usun, kuigi nö näinud pole ega ei taha ka
| MadTricks kirjutas: | Mina ei usu vaimudesse vist.
Pole loogiline, kohe üldse mitte. |
no kui sa loed igast jutte/raamatuid/artikleid ja vaatad saateid "kummituste" või kummituste kohta, siis ei ole jällegi loogilised need asjad, mis on toimunud.
|
|
|
|
 |
AllaN!

resist
Teemasid: 4
|
 |
|
|
|
|
Ise olen peaaegu kindel, et nad on olemas. Enamus piltidest/videotest on küll fake, aga on selliseid, mis on päriselt.
_________________ #nearlyGOD
|
|
|
|
 |
aspirin

Teemasid: 56
|
 |
|
|
|
|
| MadTricks kirjutas: | | http://www.castleofspirits.com/hauntedpainting.html |
ma ei saa aru ,mis selle pildiga on?
|
|
|
|
 |
boohoo

Wibbly Wobbely, Timey Wimey... Stuff
Teemasid: 45
|
|
| Reede Veeb 29, 2008 15:17 |
|
|
 |
Vants

Teemasid: 18
|
 |
|
|
|
|
| boohoo kirjutas: | ega enne ei usuks, kui päriselt ise ei näeks neid videosi ja fotosid saab väga kergelt võltsida :roll: |
Sama siin.
|
|
| Reede Veeb 29, 2008 17:22 |
|
|
 |
Ravioolz

What the fuck BOOOOOOOM!
Teemasid: 19
|
 |
|
|
|
|
tegelt ghoste ma eriti ei usu, mul hirm vaid teadmatuse ees...tundmatuse jne.Aliens might be out there...
aga et kummitustest, ma nagu ükskord olin suht üksi kodus koos õega ja öösel nagu ärkasin keset ööd üles ja läksin pellerisse.kui voodisse tagasi läksin siis kuulsin mingeid samme ja ukse taga mingi hääl oli...ma olin nagu :omg: et ftw ghosts...ega mu kodu maja on ka peaaegu sajand vana... ma siis nagu oleks püksi teinud kui ma poleks peldikus käinud just
| Reede Veeb 29, 2008 18:42 |
|
|
 |
kryzto
Teemasid: 10
Vanus: 78
|
 |
|
|
|
|
| raviool kirjutas: | tegelt ghoste ma eriti ei usu, mul hirm vaid teadmatuse ees...tundmatuse jne.Aliens might be out there...
aga et kummitustest, ma nagu ükskord olin suht üksi kodus koos õega ja öösel nagu ärkasin keset ööd üles ja läksin pellerisse.kui voodisse tagasi läksin siis kuulsin mingeid samme ja ukse taga mingi hääl oli...ma olin nagu :omg: et ftw ghosts...ega mu kodu maja on ka peaaegu sajand vana... ma siis nagu oleks püksi teinud kui ma poleks peldikus käinud just |
Põhimõttelised need nö "Ehtsad kummitus videod" ajavadgi sind arvama kui näiteks vaatad videot kus näed et peegelpilt liigutab teist moodi vms siis ei julge peeglisse vaadata ja jooksed räigelt kiiresti vetsust jne välja
|
|
| Nelj Märts 06, 2008 22:10 |
|
|
 |
Visible

Teemasid: 3
Vanus: 20
|
 |
|
|
|
|
Ise sellel teemal eriti seisukohta võtta ei oska, pole isiklikult näinud ühtegi kummitust või sellelaadset objekti seega ei tohiks nagu olla erilist põhjust seda uskuda, samas jälle lugedes neid jutte ja vaadates pilte tekib tahtmatult jälle kõhklus, et ehk siiski on midagi olemas.
|
|
| Reede Märts 07, 2008 0:08 |
|
|
 |
Ravioolz

What the fuck BOOOOOOOM!
Teemasid: 19
|
 |
|
|
|
|
vanade majadega on ka see,et asjad kolisevad ja nagisevad
| Reede Märts 07, 2008 16:44 |
|
|
 |
muruniiduk'

Eriti itel
Teemasid: 69
Vanus: 13
|
 |
|
|
|
|
| raviool kirjutas: | | vanade majadega on ka see,et asjad kolisevad ja nagisevad |
Või kujutad endale lihtsalt seda ette. Ma olen seda vist mitu korda teinud. Olen kasvõi voodis üksi ja kuulen, et laes jookseb midagi või keegi klõbistab läpakaga mis on mu kõrval pmst.
_________________ liwlip
|
|
| Reede Märts 07, 2008 21:03 |
|
|
 |
crazyman

Teemasid: 11
Vanus: 21
|
 |
|
|
|
|
Ei tea, ise nagu pole veel ühtegi näinud,kuulnud, ega mingli muul viisil kummitusi tunnetanud.
Aga asju olen küll omale ette kujutama hakanud mõnikord, üks hea näide oli see kui Kaitseliidu õppuse ajal pidin sõbraga öösel kottpimedas metsas patrullima umbes 1 km teelõigul. Patrullimiskäigu alguses ei olnud midagi aga kui juba kaks tundi edasi tagasi kõnnitud sai hakkas väsimus+ närvide pinge tundma andma Umbes iga 5~10 minuti taga arvasin end kuulvat, et keegi oleks läheduses käinud. Ja tänu mu hämmastavalt viljakale fantaasiale ja hiljuti nähtud õudukatele suutsin omale juba igasugu asju ette kujutada. Ennast ma lohutasin sellega, et ma suudan oma sõbrast kiiremini joosta
|
|
| Reede Märts 07, 2008 21:12 |
|
|
 |
|
|