|
|
|
| Autor |
Teade |
Jorgen

Teemasid: 3
Vanus: 18
|
 |
Teema: |
|
|
|
|
Veits mõttetu pilt ju? Leia mulle tablet, mis iPadile silmad ette teeb.
|
|
|
|
 |
Emil

tühi.
Vanus: 15
|
 |
|
|
|
|
| Leia mõni tablet mis on läbi löönud.
|
|
|
|
 |
Tim

Administraator

Teemasid: 15
Vanus: 23
|
 |
|
|
|
|
| Emil kirjutas: | | Leia mõni tablet mis on läbi löönud. |
Tablet polegi selline asi mis "läbi lööb" sellisel kujul, et igal teisel inimesel see kaasas nagu iPhone, see siiski üsna spetsiifiline vidin, kellel vaja - sellel on.
|
|
|
|
 |
Jorgen

|
 |
|
|
|
|
| Emil kirjutas: | | Leia mõni tablet mis on läbi löönud. |
Oota, kuni iPad müüki tuleb, arvatavasti teeb teistele tablettidele ära .
|
|
|
|
 |
seeolenmina

Pessimist
Teemasid: 145
|
 |
|
|
|
|
| Tsiteerin:: | | tab.let't <20: -leti, -.letti> farma raviaine kettake; ei soovita tähenduses: lauamatt. ▪ Võttis tableti unerohtu v une+(rohu+)tableti. Aspiriini+, söe+, peavalu+, südame+tablett. Tableti+masin |
|
|
 |
Emil

tühi.
Vanus: 15
|
 |
|
|
|
|
| Jorgen kirjutas: | | Emil kirjutas: | | Leia mõni tablet mis on läbi löönud. |
Oota, kuni iPad müüki tuleb, arvatavasti teeb teistele tablettidele ära . | Teistele teeb kindlasti ära jah. Aga üldjuhul on mac toonud turule toote mis on tõesti olnud popp nende seas, kes on kasutanud teisi sarnaseid seadmeid. iPad on aga lihtsalt suur iPhone. st inimene kel on hetkel tablet ja iPhone, ei vaheta ilmselt oma tabletit iPadi vastu.
|
|
|
|
 |
Bpuhnja

^Siim

Teemasid: 108
|
 |
|
|
|
|
Ma ei ütleks, et iPhone ja iPad puhul tegemist oleks sama otstarbega masinatega. Üks on mõeldud pigem helistamiseks ja muusika kuulamiseks. Ülejäänud netis surfamised ja video vaatamised jne teeb ära, kuid mingit mõnusat fiilingut küll ei saa. iPad puhul on tegemist aga rohkem internetis surfamisele, lugemisele ja video vaatamisele (tho widescreen annab soovida) orienteeruvale masinaga.
Suur hitt ta tõesti pole nagu seda olid iPod ja iPhone, kuid nišši inimestele on väga mõnus ja mugav toode... nt hetkel e-raamatu turgu valitsevale Kindel'ile teeb küll silmad ette ja seda on mis - mingi 3 miljonit ühikut müüdud umbes? Ning nagu enne mainitud ideaalne väike tahvel tavaõpilasele (-tudengile).
Ma ei mõista seda suurt viha mis igalt poolt leiab.. ehk olid ootused liiga kõrged? Midagi enamat ja tegemist olekski olnud ju juba põhimõtteliselt läpakaga, kuid need on meil ju olemas.
Ma ei ütle, et see midagi võimast ja revolutsioonilist oleks aga pole tal häda midagi. Kuuldavast meeldib see kõigile, kes puutunud/kasutanud on. See on midagi, mida sa tahad, mitte ei vaja.
---
1) scanniksin kõik vajalikud õpikud sisse.
2) lasen üle programmiga, mis muudab pildist .pdf'i (mida annab ctrl+f'ida)
kõik. aega läheb päev-kaks aga ülejäänud 6 kuud on muretud. kaasas pole vaja kanda ühtegi vihikut (v.a. math siiski), õpikut, läpakat (netis surfamine on ez iPadi peal), jne.
muidugi tuleb nüüd jutuks ka asja maksumus ($499 USA-s), mis on suhteliselt kallis siiski, kuid ei mõjuta mitte mingil juhul asja nö headust. saame rääkida vaid hinna ja kasulikkuse suhtest. hinna pärast masinat ennast maha teha on debiilsus. kõik head superautot maksavad ka gazillioneid.
|
|
|
|
 |
Jorgen

|
 |
|
|
|
|
Palju viha tekib ka anti-Apple suhtumise pärast, mis tõstatab küsimusi, et mida innovatiivset on 5a jooksul Microsoft teinud?
_________________ kook?
|
|
|
|
 |
spammy

mäletate, kui?

Teemasid: 251
|
 |
|
|
|
|
meie ootused olid täiega kõrged.
asi selles.
|
|
|
|
 |
Bpuhnja

^Siim

|
 |
|
|
|
|
ma ei saanud nüüd aru kas oli sarkasm või mitte (sest lol spammy) aga minu ootused olid küll üles haibitud.
jälgides regulaarselt maailma tehnikauudiseid podcastide* näol, millest üks on spetsialiseerunud Apple'ile, siis olen kuulnud iPadist nii mõndagi juba viimase aasta jooksel - mis see endast kujutada võib jne.
ja kui mõtlema hakata, siis pettusin tõesti natukene, kuid maailma kõige halvimaks tooteks seda küll ei nimetaks.
*juhul, kui keegi huvitatud siis TWiT (This Week in Tech) ja Macbreak Weekly on podcastide nimed.
|
|
|
|
 |
ricoom

One and Only
Vanus: 17
|
 |
|
|
|
|
Microsoft... Hmm ..Aga Tegelt see Lenovo video alguses oli tunduvalt lubavam kui Ipad ise.. Ise suht ei ole huvitatud Ipadist kuna multitasking ei eksisteeri ja tal puudub palju asju mis just seda tüüpi asja kasulikus teeks.. Sama raha eest saaks Notebooki või kekmise läpaka seega panustaksin parem sellele!
_________________ I might not agree with what you have to say, but I will defend to the death your right to say it!
|
|
|
|
 |
spammy

mäletate, kui?

Teemasid: 251
|
 |
|
|
|
|
| Bpuhnja kirjutas: | ma ei saanud nüüd aru kas oli sarkasm või mitte (sest lol spammy) aga minu ootused olid küll üles haibitud.
jälgides regulaarselt maailma tehnikauudiseid podcastide* näol, millest üks on spetsialiseerunud Apple'ile, siis olen kuulnud iPadist nii mõndagi juba viimase aasta jooksel - mis see endast kujutada võib jne.
ja kui mõtlema hakata, siis pettusin tõesti natukene, kuid maailma kõige halvimaks tooteks seda küll ei nimetaks.
*juhul, kui keegi huvitatud siis TWiT (This Week in Tech) ja Macbreak Weekly on podcastide nimed. |
ei olnud sarkasm.
|
|
|
|
 |
Jorgen

|
 |
|
|
|
|
| Bpuhnja kirjutas: | ma ei saanud nüüd aru kas oli sarkasm või mitte (sest lol spammy) aga minu ootused olid küll üles haibitud.
*juhul, kui keegi huvitatud siis TWiT (This Week in Tech) ja Macbreak Weekly on podcastide nimed. |
Sama siin, nad oleks võinud vältida seda iPhone saagat, kus põhimõtteliselt iga aasta pead uue iPhone ostma, et vajalikud asjad olemas oleks. Ei ütle sellega, et iPhone 2G või 3G mõttetu oleks, aga nii see on. Kuigi 2G -> 3G update on üpriski mõttetu, sest prose ja RAM jäi samaks, lisati ainult plastikkorpus ( mis sakib, alumiinium 2G'l on ikka tunduvalt kindlam ja tugevam ). Aga arvan, et iPadiga juhtub sama mis iPhonega, et iga aasta lisatakse vajalikke asju. Kaamera, rohkem RAMi ja parem prose jne.
|
|
|
|
 |
Bpuhnja

^Siim

|
 |
|
|
|
|
alumiinium korpusega on see asi, et takistab rõvedalt 3G ja üleüldse raadiolainete levi. sellest ka see must plastikust osa seal all. lihtne test alimiiniumist küpsetuspaberiga vmt näitab, kuidas levi märgatavalt kahaneb, kui antenn kinni katta.
kaamera osas olen skeptiline. sellise tablettiga on võrdlemisi kohmakas pilti teha. kui, siis panna ette kaamera videokõnede/skype jaoks. vot see oleks priima.
RAM'i ja prose osas ma vajadust ei näe, vähemalt hetkel. niipalju, kui seda seal üritusel katsuda/proovida sai, siis avanesid asjad/programmid silmapilkselt. ehk võimu on üle kui palju. üheks põhjuseks miks Apple multitaskingut selle OS'i (v.a. nende enda oma, sest saab ju iPhone peal muusikat kuulata ja teisi asju teha) peal ei luba ongi kiirus. ta tahtis luua vidinat, mis töötab perfektselt, ilma jõnksude ja ootamisteta - seda ta ka tegi. eks näis kas see ka massile sobib või nõutakse ikkagi multitaskingut.
kohe ja kõike ei saa kunagi mitte midagi : D
see on üks põhilise turundusnippe.
|
|
|
|
 |
Kaabakas

Igast lendavad asjad
Teemasid: 39
|
 |
|
|
|
|
Kui väga aus olla, lootsin mina Snow Leopardiga ilusat tabletit dvd rom-i ja usb portiga.
Aga ma ei ütle enne midagi kui ise näpud külge pannud olen.
Ja pooleteise aasta pärast on päris kindlasti iPadil olemas juba multitasking ja kõik veidrused mida vaja on.
Ja tervitused Gizmodo'st
_________________ Viiiiyth
|
|
|
|
 |
Bpuhnja

^Siim

|
 |
|
|
|
|
| Hetkel tundub üldse, et probleem pole mitte võimsuse puudumises vaid just aku kestvuses. Kui tuum on jõudsalt ja kiirelt edasi arenenud, siis pole aku suutnud kaasas püsida.
|
|
|
|
 |
Tim

Administraator

|
 |
|
|
|
|
| Kaabakas kirjutas: | Kui väga aus olla, lootsin mina Snow Leopardiga ilusat tabletit dvd rom-i ja usb portiga.
Aga ma ei ütle enne midagi kui ise näpud külge pannud olen.
Ja pooleteise aasta pärast on päris kindlasti iPadil olemas juba multitasking ja kõik veidrused mida vaja on.
Ja tervitused Gizmodo'st
|
Kahe äärmuse pidu, ei saa ühte panna, paneme ikka 300, keegi tunneb end solvatuna vist.
|
|
|
|
 |
Tim

Administraator

|
|
|
|
 |
väike viiner

ketšup
Teemasid: 0
|
|
|
|
 |
miki

BRÄÄZNIK
Teemasid: 110
Vanus: 26
|
|
|
|
 |
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes Sa saad selles foorumis faile lisada Sa saad selles foorumis faile alla laadida
|
|
 |