|
|
| Autor |
Teade |
teemaan

Teemasid: 0
Vanus: 17
|
 |
Teema: |
|
|
|
|
| Vähe või palju akessuaare? ( igast üleliigsed kaasaarvatud -kellad,millelt aega ei vaata, suure pandlaga vööd, jne)
|
|
|
|
 |
Ithillgore

ignorant
Teemasid: 16
Vanus: 21
|
 |
|
|
|
|
ei mängi rolli niikaua kuni nad normaalset suhtlemist ja elukulgu ei taksita või nende eest ise maksma ei pea hakkama
_________________ I plan to live forever. So far so good!!
|
|
|
|
 |
emotsioon

ööloom xd
Teemasid: 9
|
 |
|
|
|
|
Mitte liiga paljastavalt aga parajalt .
|
 |
The Undertaker

Wannabe
Teemasid: 5
|
 |
|
|
|
|
Muidugi on mõnus vaadata olematute riietega beibesid, kuid kui mulle hakkab mõni tüdruk tõsiselt meeldima (midagi välimusest tugevamat), siis mind häirib kui liiga väheste riietega käiakse. Viimasel ajal ongi nii et väga paljud tüdrukud käivad praktiliselt alasti ringi, võin öelda - minu tüdrukuks selline ei saa.
See "enesemüümine" on väga ebameeldiv minuarust. Palju rohkem meeldivad normaalselt riides tüdrukud.
//muide meigi kandmine ka väga ei meeldi mulle, see petab ikka räigelt ära
Ma olen märganud ühte tüdrukut oma klassist ja ilma meigita on ikka hoopis teine inimene
|
|
 |
antidepressant

Bännitud

Teemasid: 26
|
 |
|
|
|
|
provo-KATiivne, eoo
_________________ bännitud. lapsemure.ee
|
|
| Kolm Märts 11, 2009 23:36 |
|
|
 |
Ithillgore

ignorant
Teemasid: 16
|
 |
|
|
|
|
| The Undertaker kirjutas: | Muidugi on mõnus vaadata olematute riietega beibesid, kuid kui mulle hakkab mõni tüdruk tõsiselt meeldima (midagi välimusest tugevamat), siis mind häirib kui liiga väheste riietega käiakse. Viimasel ajal ongi nii et väga paljud tüdrukud käivad praktiliselt alasti ringi, võin öelda - minu tüdrukuks selline ei saa.
See "enesemüümine" on väga ebameeldiv minuarust. Palju rohkem meeldivad normaalselt riides tüdrukud.
//muide meigi kandmine ka väga ei meeldi mulle, see petab ikka räigelt ära
Ma olen märganud ühte tüdrukut oma klassist ja ilma meigita on ikka hoopis teine inimene  |
seoses sellega meenub mulle asjaolu, et kuna lapsed aina kiiremini suureks tahavad saada siis millegipärast on tütrukute seas levinud arusaam, et mida litsakam meik ja riietus seda parem. Mis mind eriti närvi ajas oli see kui näiteks siis kui koolis olid mõned teemapäevad või mingi tavaline pidu siis algklasside vanem seltskond tibisid jooksis ringi nagu kamp prostituute. Jube
|
|
| Reede Märts 13, 2009 21:08 |
|
|
 |
Compliment

Teemasid: 300
Vanus: 22
|
 |
|
|
|
|
| haha, umbes nagu mingi suvine karneval vms - ainuke päev aastas, mil võib riietuda nii litsakalt kui tahad ja keegi ei ütle sulle midagi : D
|
|
| Reede Märts 13, 2009 21:24 |
|
|
 |
HairsprayQueen

Hang out on clouds
Teemasid: 10
|
 |
|
|
|
|
| Ithillgore kirjutas: | seoses sellega meenub mulle asjaolu, et kuna lapsed aina kiiremini suureks tahavad saada siis millegipärast on tütrukute seas levinud arusaam, et mida litsakam meik ja riietus seda parem. Mis mind eriti närvi ajas oli see kui näiteks siis kui koolis olid mõned teemapäevad või mingi tavaline pidu siis algklasside vanem seltskond tibisid jooksis ringi nagu kamp prostituute. Jube  |
Hea tähelepanek. Panen tähele, et nooremas klassis on nii palju selliseid, kes loodavad, et kõrged kontsad ja paljastavad kleidid, seelikud, lühikesed pusad, pluused muudavad neid ilusamateks ja vanemateks. Lõpetajate koosolekul käis üks etiketiõpetaja, kes rääkis tüdrukutest, et 9. klassi lõpetamisel on oluline välja näha vanem, 12. klassi lõpus nähakse täiesti normaalne välja ja ülikooli lõpuaktusel nähakse pigem noorem või tavaline välja. Nii see ju tegelikult on.
Omavanuste seas ja nooremate seas on kohe tunda, et arvatakse vist, et mida odavam välja näed, seda ilusam oled. Ja üleliigse meigiga jändamine on tore ja ilus, sest see muudab vanemaks ja siis saab endale vanemaid partnereid ja poest alkoholi kätte, kuid unustatakse ära, et varsti on see aeg, kus soovitakse näha välja noorem või vanusele vastav, ent siis on juba liiga hilja, (näo)nahk rikutud.
|
|
|
|
 |
Reket

Teemasid: 3
|
 |
|
|
|
|
väga loominguliseks ei tasu ju minna
|
|
|
|
 |
Balthazar

beau séjour
Teemasid: 50
|
 |
|
|
|
|
Biggest mistake in being fashionate is when you try too hard.
|
|
 |
Vill

|
 |
|
|
|
|
mulle küll meelödib, kui mu naine on ihaldatud
|
|
|
|
 |
FAC 23
Teemasid: 0
Vanus: 60
|
 |
|
|
|
|
| see on lahe, et kõik need alternatiivikud, kes kõigest hingest püüavad omanäolised olla, moodustavad üheskoos alateadlikult enese teadmata uue mainstriim moevoolu, round round round we go
|
|
|
|
 |
hektor

enameiole
Teemasid: 25
Vanus: 20
|
 |
|
|
|
|
| FAC 23 kirjutas: | | see on lahe, et kõik need alternatiivikud, kes kõigest hingest püüavad omanäolised olla, moodustavad üheskoos alateadlikult enese teadmata uue mainstriim moevoolu, round round round we go |
nii see on läinud jah : )
|
|
|
|
 |
tydruk1993
uudishimulik
Teemasid: 1
|
 |
|
|
|
|
| FAC 23 kirjutas: | | see on lahe, et kõik need alternatiivikud, kes kõigest hingest püüavad omanäolised olla, moodustavad üheskoos alateadlikult enese teadmata uue mainstriim moevoolu, round round round we go |
Mind just mõnikord häirib see, kui ise vaatan, et suhteliselt huvitavad riided ja pole nagu päris mainstream, aga hiljem ikka vaatad piltidelt või kuskilt, et teistel sarnased riided.
Nii et erineda on ikkagi raskem, kui arvatakse.
|
|
|
|
 |
Muse

Teemasid: 1
Vanus: 15
|
 |
|
|
|
|
mis te arvate kunstküüntest?
_________________ jea !
|
|
|
|
 |
Fate

classic elari

Teemasid: 372
Vanus: 18
|
 |
|
|
|
|
| Muse kirjutas: | | mis te arvate kunstküüntest? |
geelikad on üsna ok, eriti seljasügamiseks. samas mingi 3+cm roosad/punased on natsa turnoff.
aga prantsuse maniküür on nagu parim. valgega.
_________________ ˙ʇsauuoʞʞsǝʞ ǝǝ˙ɐʇso ıɹnnʇɐıʌɐןʞ uɐʇso ınʞ 'pɹoʞ ǝuɐɯııʌ uo ǝǝs
|
|
|
|
 |
Kuldar.

system error
Teemasid: 256
Vanus: 18
|
 |
|
|
|
|
Normaalsuse piires on kena, aga liiga pikkadega ei tohi liiale minna.
|
|
 |
|
|