|
|
| Autor |
Teade |
maikel

ideas are bulletproof
Teemasid: 75
Vanus: 18
|
 |
Teema: Ufod ja Giza püramiidid |
|
|
|
|
Tahaks sellise teema üle arutada, et kas teie arust on võimalik, et Vana-Egiptuses elavad inimesed suutsid need täpsed püramiidid ise valmis ehitada? Või ehk aitasid neid maavälised jõud?
Siin on veel vaatamiseks üks film, seletab kõik asjad väga selgelt ära.
Osa 1
Osa 2
Osa 3
|
|
|
|
 |
native

säga.

Teemasid: 42
|
 |
Teema: |
|
|
|
|
Kuna egiptus oli tol ajal kõrge tsivilisatsiooniga, siis oli ka loogiline, et neil oli astronoomia tolle aja kohta üsnagi hästi arenenud. Ma arvan, et nad suutsid väga vabalt projekteerida ja samuti ka ehitada need püramiidid.
Võttis aega, aga tehtud sai. Ufode teema unustagu ära.
/edit: Miks peaksid üldse mingid ufod aitama Maa inimestel ehitada püramiide? Nad võiksid samahästi tulla ja aidata meil pilvelõhkujaid ehitada.
|
|
|
|
 |
Vill

Vanus: 21
|
 |
|
|
|
|
| huvitav video, aga ma ei usu seda...
|
|
|
|
 |
majorR

njuu
Teemasid: 55
|
 |
|
|
|
|
väga huvitav, eriti osa 3 kus oli Marsilt võetud foto ja Sfinksi. Väga sarnased... :oops:
_________________ 6 little eggs on the run
they f*ck each other three goes
boom dubi dom
|
|
|
|
 |
maikel

ideas are bulletproof
|
 |
|
|
|
|
| native kirjutas: | | Kuna egiptus oli tol ajal kõrge tsivilisatsiooniga, siis oli ka loogiline, et neil oli astronoomia tolle aja kohta üsnagi hästi arenenud. Ma arvan, et nad suutsid väga vabalt projekteerida ja samuti ka ehitada need püramiidid. |
Miks ei suuda siis inimesed tänapäeva tehnika abilgi ehitada sellist ehitist nii suure täpsusega?
|
|
|
|
 |
native

säga.

|
 |
|
|
|
|
| maikel kirjutas: | | Miks ei suuda siis inimesed tänapäeva tehnika abilgi ehitada sellist ehitist nii suure täpsusega? |
Miks nad ei suuda siis ?
|
|
|
|
 |
majorR

njuu
|
 |
|
|
|
|
32 korruline oli Giza püramiid ?
Native sa ikka vaatasid kõike kolme videot ? Tundub, et sa lugesid pealkirja ja oligi kõik. Seal teadlased ja muud vidinad rääkisid miks ei ole võimalik...
boom dubi dom
|
|
|
|
 |
native

säga.

|
 |
|
|
|
|
| majorR kirjutas: | 32 korruline oli Giza püramiid ?
Native sa ikka vaatasid kõike kolme videot ? Tundub, et sa lugesid pealkirja ja oligi kõik. Seal teadlased ja muud vidinad rääkisid miks ei ole võimalik... | Ma olen selliseid videosid näinud sadu ja ükski neist ei tundu eriti veenev. Antud juhul jah ei vaadanud neid videosid ja ei kavatse ka, paras umbluu. Youtubes on palju selliseid videosid, kus mingid "teadlased" seletavad tähtsa näoga sellist kraami.
Umbes sama vettpidav, kui see Nibiru teooria...
...mis oli auke täis.
Aga noh, kui mõni tahab uskuda, et tulnukad aitasid Giza püramiide ehitada, siis lasku käia, uskugu, mida tahab.
edit:/ 32-korruseline? Mis selle projekteerimisel nii kaelamurdvat oli? Tol ajal oli juba aritmeetika pisut arenenud ja ma arvan, et see oli täiesti võimalik kavandada ja selle järgi ehitada siis need püramiidid.
See, et nad rääkisid, miks pole võimalik, on umbes sama hea, kui need Kuul käimise teooriad, kus ka tähtsad youtube "teadlased" üritavad põhjendada, miks on 1. Kuul käimine võltsitud...
|
|
|
|
 |
majorR

njuu
|
 |
|
|
|
|
Teadlased on üks usaldusväärsemaid allikaid. Mis siis et panevad natuke puusse, kuid siiski.
boom dubi dom
|
|
|
|
 |
maikel

ideas are bulletproof
|
 |
|
|
|
|
Soovitan sul selle video ära vaadata. Tegu ei ole mingi Windows Movie Makerist tehtud Youtube'i kasutaja videoga, vaid dokumentaalfilmiga, mis on Youtube'i üles laetud.
Kui inimesed ei teadnud Vana-Egiptuses mitte midagi mingitest lõuna- ja põhjapoolustest, siis kuidas saab olla see loogiline, et püramiidid ehitati täiesti täpselt ilmakaarte suunas?
|
|
|
|
 |
Chiit:@

Jou,
Teemasid: 27
Vanus: 16
|
 |
|
|
|
|
Ühelt Giza püramiidilt leiti Radioaktiivset liiva ka ,kui ma ei eksi...
_________________ <@Stc`> kõik tüdrukud tahavad mehi kes oskavad formatit teha
<@Stc`> sellised mehed on hinnas
|
|
|
|
 |
Kaabakas

Igast lendavad asjad
Teemasid: 39
|
 |
|
|
|
|
Minul pole vaja vaadata neid videosi selleks, et veenduda, et egiptlased ise ei ehitanud neid püramiide.
Esiteks:
Püramiidide kivid kaaluvad tonne, teooria järgi, et need on puude peal ühte kohta veeretatud on lihtsalt absurd, kui sa paned paari tonnise kivi kasvõi 250 puu peale, siis need kõik kas vajuvad maa alla, või lähevad puruks ja kivi seal peal veeretata on igat pidi täiesti VÕIMATU.
Teiseks:
Egiptus on täis iidseid maalinguid kõigest mis nad teinud on jne, kuningatest, nätsumullidest ja kõigest, aga Egiptuses ei ole MITTE ÜHTEGI maalingut ega joonistust püramiidide ehitamisest.
Hea, et nad ise veel usuvad, et nende esiisad need ehitasid.
_________________ Viiiiyth
|
|
|
|
 |
Swinkie

k
Teemasid: 3
|
 |
|
|
|
|
| miks peaksid maavälised tüübid aitama püramiide ehitada?
|
|
|
|
 |
Kaabakas

Igast lendavad asjad
Teemasid: 39
|
 |
|
|
|
|
Miks peaksid maapealsed inimesed kuule minema ja asju sinna saatma?
Sama asi, kuid vastupidine.
Ehk üritasid keegid kunagi mõnelt teiselt planeedilt siin elu alustada, kuid lõpetasid katsed kui nad nägid, et siin olev inimkond arenes ise vms.
Ei mina tea, variante on ju lõputult palju.
_________________ Viiiiyth
|
|
|
|
 |
X3R

polygonmonkey
Teemasid: 31
Vanus: 22
|
 |
|
|
|
|
| Kaabakas kirjutas: | | nätsumullidest |
kui ma ei eksi siis oli vist tegemist arbuusimaitselise hubba-bubbaga.
jama on sellest et meie tsivilisatsioon peab ennast nii meeletult targaks ja võimasaks. see et 4000 aastat tagasi osati ka mõelda tundub nii uskumatu.
samahea kui paarituhande aasta pärast räägitakse et meie tsivilisatsiooni kuul käik ja aatompommid olid tulnukete töö.
see dokumentaal ei tundund ka eriti usutvana. tavaline hilisõhtune erootika vahele näidatav hillbillydele mõeldud meelelahutus.
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics... Even if you win, you're still retarded.
twitter.com/isthishumour
|
|
|
|
 |
kyle

lost to apathy
Teemasid: 13
Vanus: 15
|
 |
|
|
|
|
Peale videode vaatamist...
Pean (once again) Kaabakaga nõustuma.
_________________ And the Lord said unto Carl, "Come forth and receive eternal life." But Carl came fifth and won a toaster.
|
|
|
|
 |
Swinkie

k
Teemasid: 3
|
 |
|
|
|
|
| Kaabakas kirjutas: | Miks peaksid maapealsed inimesed kuule minema ja asju sinna saatma?
Sama asi, kuid vastupidine.
Ehk üritasid keegid kunagi mõnelt teiselt planeedilt siin elu alustada, kuid lõpetasid katsed kui nad nägid, et siin olev inimkond arenes ise vms.
Ei mina tea, variante on ju lõputult palju. |
sul on väga hea loogika ja värki , aga ma ei saa sinuga selles suhtes nõustuda kuna tulnukad on arvatavasti 100 korda targemad kui inimesed siis pakun et nad poleks seda kivist ehitanud.
|
|
|
|
 |
native

säga.

|
 |
|
|
|
|
| Kaabakas kirjutas: | Minul pole vaja vaadata neid videosi selleks, et veenduda, et egiptlased ise ei ehitanud neid püramiide.
Esiteks:
Püramiidide kivid kaaluvad tonne, teooria järgi, et need on puude peal ühte kohta veeretatud on lihtsalt absurd, kui sa paned paari tonnise kivi kasvõi 250 puu peale, siis need kõik kas vajuvad maa alla, või lähevad puruks ja kivi seal peal veeretata on igat pidi täiesti VÕIMATU. | Ma naersin.
Stonehenge kivid kaalusid tunduvalt rohkem ja ometi suutsid inimesed neid suurde vahemaade tagant transportida. Kui neid puid on palju, siis see kaal jaotub võrdselt ära ja kui igale puule langeb umbes ~70 kg-ne surve, siis nad ei lähe sul mingi valemiga maa alla.
National Geopraphicu või Discovery channeli dokumentaale oled vaadanud? Seal on õiged teadlased, kes suudavad ära seletada ja ka tõestada ,kuidas on see võimalik. : D
A, ja selle radioaktiivse liiva kohta seda, et nii tol ajal kui ka täna leidub looduslikku radiatsiooni. Uurige wikipediast, ma seda siin lähemalt seletama ei hakka... aga see on olemas.
|
|
|
|
 |
thanQ
Teemasid: 36
|
 |
|
|
|
|
| pakun et seal videos on ka täitsa õiged teadlased, kes ei aja niisama udujuttu
|
|
|
|
 |
Queen
Teemasid: 30
|
 |
|
|
|
|
| native kirjutas: |
Stonehenge kivid kaalusid tunduvalt rohkem ja ometi suutsid inimesed neid suurde vahemaade tagant transportida. |
siit ka siis järgmine küsimus - kas Stonehenge on ikka inimeste rajatud? Vihjeks võin anda ühe wiki lingi, sealt hakake ise edasi uurima...
|
|
|
|
 |
|
|